Avokaado munavõi

Avokaado on üks mu lemmikuid. See pole aga alati nii olnud. Enamuse aja Austraalias olles ma seda ei söönud üldse (üsna irooniline tegelikult, sest seal on need just kõige värskemad ja paremad). Kindlasti on avokaado toiduaine, mida peab oskama süüa õigesti ning mille maitsega harjuma. Pikka aega oli minu lemmik võiku – kodujuust, peal avokaadoviilud sidrunipipraga. Mõni aeg tagasi proovisin nn avokaadovõid, mis on ka hea vaheldus ja täitev hommikusöök. Asi on lihtne – purusta keedetud muna ja avokaado, sega kokku ja maitsesta sidrunipipraga. Mina väga palju avokaadot ei pane – umbes veerand või vähem. Kes tahab rammusamat ja suuremat kogust, võib kindlasti rohkem panna. Siim ütles küll, et mis jube “möks” see on, aga usun, et kui avokaado meeldib, maitseb ka see!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s