Mango-banaani-kookose smuuti

Täna pärast 30 minutilist interval spinningut + 30 minutit kõhtu-selga olin väsinud ja näljane nagu alati ning otsustasin turgutada end ühe mõnusa mango-banaani-kookose smuutiga. Kuna olin lõpptulemusega nii rahul, otsustasin selle ka siia üles märkida. Täpseid koguseid on üsna raske öelda, sest lisasin kõige tunde järgi.

Vaja läheb: veerand banaani, veerandi mango tükid, natuke kookospiima, vett, ca 50 g väherasvast maitsestamata kohupiima, maasika proteeinipulbrit (selle võib vabalt ära jätta, tahtsin pärast trenni valku kätte saada).

Valmistamine: segasin kookospiima veega ning panin kõik asjad blenderisse. Mõnikümmend sekundit ja valmis! Parem on kui mangot ja banaani enne sügavkülmas hoida natuke, sest siis saab mõnusa külma smuuti. Täitis kõhu pikaks ajaks ja maitses imehästi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s