Pulmad-pulmad!

Lisaks muudele toredatele suvetegevustele ja trennidele toimus juulis tegelikult üks kauaoodatud sündmus. Nimelt meie “bikiinitrio” vanuselt keskmine liige ehk Kätlin sai pandud mehele. See tähendab, et ega meie teda nüüd tegelikult mehele ei pannud, aga olime siis selle kauni sündmuse osalised. Pulmad on ikka toredad, eriti kui abiellub lähedane inimene. Mina sain enda elus juba 5. korda juba selle kategooria üritusel osaleda.

Enne päris pidu pidasime maha ühe korraliku tüdrukute õhtu. Planeerisime seda päris pikalt ning vahepeal oli küll juba selline tunne, et ei tea, mis välja tuleb. Lõpuks aga läks kõik täpselt nii nagu pidi ning pruut ja kõik osalised jäid rahule.

kätu 1 - Copy

 

Tüdrukute õhtu korraldamisel on üsna tähtis pruuti tunda, sest see õhtu võiks talle ikka kokkuvõttes meeldiv olla. Kätlinit teades sisaldas see muidugi ka päris palju trenni. Esiteks “rööviti” ta Rakvere jõusaalist ning toimetati kohe Audentesesse, kus esmalt harjutasime pulmaks tantse. Seejärel tegi sealne personaaltreener talle korraliku jõusaali HIIT treeningu. Kükke sai ikka iga abielu aasta eest tehtud!

                     

 

Edasi oli füüsilisi katsumusi vähem ehk nautke pilte, sushit, ilusaks tegemist. Linnas olime talle ette valmistanud mõned ülesanded, mis ta kõk ära täitis. Üks põnev ja uudne kogemus oli külaskäik eksklusiivsesse pesupoodi Ulakas Kaunitar, kus meil isegi aega natuke väheks jäi. Kes taolist üritust korraldab, soovitan seda võimalust kindlasti kaaluda.

Tüdrukute õhtust tähtsam olid muidugi pulmad ise, mis toimusid juuli lõpus Kuke Turismitalus. Ilmaga ka läks lihtsalt suurepäraselt, sest see oli nagu tellitud – ilus, päikseline ja soe. Sellel suvel päris haruldane nähtus.

Pidu oli väga tore ja pruut nägi lihtsalt imeliselt kaunis välja. Tervise – ja trennihull nagu Kätlin on, pakuti tordiks muidugi OTTi ehk Oivalist Tervislikku Torti. Kui tihtipeale pole pulmatordid väga head, siis see oli küll imeline. Mõnusalt täidlane ja maitsev ning meenutas natuke külmutatud torti. Samuti maitses see ka kõigile teistele, kes üldjuhul oma toidusedelit väga ei järgi.

20991454_10214178640486475_1323938890_o.jpg

Nii saigi Kärdist Heiskonen ning lisan paar telefoniga tehtud pilti ka. Kuna pulmas oli ka “nutipolitsei”, kes tegi enda tööd väga järjepidevalt, ei julgenud ma enda telefoni väga näppida ning pilte palju ei teinud.

20945254_10214178640406473_772664068_o

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s