Kuidas ma aasta varu energiat võitsin?

Alles hiljuti juhtus minuga üks natuke kummaline ja tegelikult üsna lõbus lugu. Nimelt juuni alguses kui võtsin kindlamalt plaani sügisel võistelda otsustasime Indrekuga korraks maha istuda, et kondikava paika panna. Ta soovis vaadata minu eelmise võistluse pilte, et meelde tuletada, mis seisus tookord olin. Kuna mul neid trennis käepärast polnud, otsustas ta neid Internetist otsida. Mul oli ausalt öeldes päris ebamugav ise kõrval istuda, kui  teine inimene googeldab sinu nime. Igaljuhul sellest ajendatuna võtsin õhtul oma arvuti lahti ja toksisin googlesse sisse “Hiie-Liin Tamm”. Ega ma sealt esialgu midagi erilist ei näinud – mõned võistluspildid, sporditulemused, instagram, blogi jms. Vaatasin aga natuke edasi, kui kuskil kolmandal leheküljel märkasin, et minu täispikk nimi on märgitud Selveri kodulehel. Selle avades sain paraja üllatuse osaliseks. Tekst oli järgmine.
Partnerkaardi tarbijamäng „Osta NOCCO ja võida Myfitness+ täispakett aastaks!“ on lõppenud. Palju õnne võitjale! Auhinna võitja on Hiie-Liin Tamm .

Ise ma mängust teadlik ei olnud. Selle jaoks oli vaja osta Nocco jooke Selverist teatud perioodil (märtsi – apilli ajal) ning registreerida ost partnerkaardiga. Kuna neid müüdi seal soodushinnaga, käisin teel trenni paar korda läbi, kui ekstra energiat vajasin. Mis oli aga kõige kummalisem asja juures, et antud teade pärines 11. aprillist ehk oli juba üle kahe kuu vana. Lugesin kampaania tingimused läbi ning seal oli kirjas, et võitjaga võetakse personaalselt ühendust ja samuti pannakse üles sotsiaalmeedia lehele. Mina mingit teadet polnud aga saanud. Samuti vaatasin üle nii Selveri kui ka Nocco facebooki lehed – antud mängu informatsiooni leidsin üles, aga võitjast polnud märkigi.
Kuna auhind oli päris suur, ei tahtnud ma asja niisama jätta. Tegin veel nalja, et nad võiks pigem mulle neid jooke anda, sest treenin Myfitnessis nagunii juba üsna soodsalt tänu töökohale. Esmalt kirjutasin Selverisse, kust sain vastuse, et turundusosakond võtab minuga üsna pea ühendust. Aeg möödus,vahepeal unustasin üldse antud teema. Pärast reisi puhkuse ajal meenus mulle, et pole ikka veel vastust saanud ja kirjutasin ise turundusosakonda viisakalt, aga juba natuke karmimalt ja konkreetemalt. Selle peale sain kohe järgmisel päeval sealtpoolt telefonikõne. Tuli välja, et tõepoolest võitsin antud mängu, mille korraldas Nocco läbi Selveri. Minuga oldi väidetavalt meili teel mitu korda ühendust võetud, kuid mina polevat vastanud ning seetõttu jäigi asi nii. Pakkusid, et äkki läksid kirjad rämpsposti. Kummaline on aga see, et kõik ülejäänud kirjad on mulle sisse tulnud. Samuti kõik muud Selveri ja Partnerkaardi kirjad ning rämpspostis polnud ka midagi. Ja olgem nüüd ausad – tänapäeva sotsiaalmeedia ühiskonnas pole väga raske inimest kätte saada. Oleksid nad mu nime kasvõi korra Facebooki kirjutanud või enda lehel võitja välja kuulutanud. Samuti pole väga raske kasutada vana head helistamise varianti. Kuna mängu korraldas Nocco, anti mulle nende esindaja kontakt, et ise ühendust võtaksin.
Noccoga suhtlus oli väga kiire ja lihtne. Esindaja seletas, et tõesti oli selline kampaania ning kokkuleppe kohaselt pidi Selver võitjaga ühendust võtma. Myfitnessi pakett oli aga kindla tähtajaga, mis oli juba möödunud (selleks ajaks oli juba juuli keskpaik) ning seetõttu tehti ettepanek, kas oleksin nõus teise auhinnaga. Nimelt pakuti Nocco jookide aastavaru ehk 360 purki ehk 15 kasti. Mulle sobis ausalt öeldes selline variant väga hästi! Üritan neid küll mitte väga palju tarbida, aga enne trenni annavad ikka mõnusa energia, eriti pärast pikka tööpäeva. Ühe purgi hind on poes üle 2 euro ehk päris kallis lõbu.
Nii ma siis enda aastase energiavaru võitsingi. Ajastus oli ka päris hea, kuna kohe algabki võistluste ettevalmistamise periood, kui energiavarud pole alati väga suured. Nocco-poolne suhtlus oli väga meeldiv ja kiire. Selveri kohta ma päris sama ei ütle. Ei tea, kas oli lihtsalt halb kokkusattumus ja asi jäi kahe silma vahele? Üsna õnnelik juhus siiski – niiet tasub ennast ikka vahel googeldada.
Eelmine nädal tõin oma kastid ära ja nüüd nad mul kodus virnas seisavad. Peangi neile koha leidma, sest külmkappi mahub korraga umbes viis tükki. Kuigi elan vaid teisel korrusel, võttis kastide tuppa tassimine hinge parajalt kinni. Olin samal ajal muidugi köha-nohu-palavikuga haige ka. Ega ma kõiki ikka üksi ära ei plaani juua ning jagan lahkelt sõpradega. Siiski on see paras kiusatus külmkapis. Igaljuhul kui lähikuudel peoks läheb, siis mul on asendusjook olemas.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s