Soolane puder: tatrahelbepuder singi, kodujuustu ja keedumunaga

Lubasin tutvustada natuke enda putrusid. Kui muidu eelistan pigem magusat hommikusööki, siis viimasel ajal olen tihtipeale söönud ka soolast putru, mis on täitsa meeldima hakanud. Eriti sobib see neile, kellel on hommikuti kiire, sest saab valmistada ka ilma keetmata.

Tatrahelbepuder singi, kodujuustu ja keedumunaga


Valmistamine: Pane kaussi 50 grammi tatrahelbeid,vala peale keedetud vesi nii, et helbed oleksid korralikult kaetud (ca 1 dl helveste kohta 2 dl vett), maitsesta soolaga ning jäta kaane alla umbes 5 minutiks. Seejärel sega sisse kanafilee- või veisesingi tükid ning kodujuust. Viimasena aseta peale keedumuna tükid. Lisa veel natuke soola ning naudi! Kuna kodujuust jahutab pudru veidi maha, siis neil, kes soovivad kuumemat putru, soovitan ikkagi potis kergelt keeta ning lisada sinna sisse kodujuust enne valmimist. Antud variant sobib sulle, kui soovid putru valmistada lihtsa vaevaga ilma potti määrimata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s