Energiat täis

Tere kõigile!
Tänasest olen ametlikult puhkuselainel ning justkui selle auks oli tõeliselt mõnus ja soe suvepäev. Käisime bikiini tüdrukutega rannas ja pärast tänavatoidufestivalil. Lisaks käisime ka paar päeva tagasi Käsmus kontserdil ehk algus on suvele antud. Ahjaa pean ikka jagama ka seda, et nägin Käsmusse sõites tee ääres karu – kohe päris suurt karu, kes lihtsalt istus metsa ääres! Minu kui linnalapse jaoks suur elamus!
1. Telliskivi tänavatoidufestivalil: Korea köögi munanuudlid kanaga Kimchi Wagonist – super maitsev! 2.3. Käsmus kontserdil

Trennide koha pealt on vastupidi just puhkus läbi saanud ning treeningud täiel võimsusel alanud. Panime treeneriga umbkaudse plaani paika palju peaks juurde võtma, trenni tegema, sööma jms… Eks teoorias ja paberil on kõik ilus, aga kas ka tegelikult nii läheb, seda näitab aeg. Mina kavatsen omalt poolt igatahes kõik anda. Kaal vaikselt tõuseb ja energiat on küllaga. Nagu ma enne mainisin, siis uue kavaga tõusis motivatsioon ka jälle kordades ehk praegu on trennis käimine jälle väga nauditav. Üritan ajastada selle üldiselt hommikule, sest siis kuidagi värskem olla kui õhtul ja pärast tööd tahaks suvel tihti hoopis teisi asju teha. Kuigi hetkel on eesmärk kaalu tõsta (seda eelkõige lihaste arvelt), siis pole vaimselt ikkagi väga tore kui näed, kuidas  vormi “pilt” udusemaks läheb ja kõhulihased vaikselt kaovad. Samal ajal ikka mõtlen, kas söön liiga palju või vähe jne…Eks sellest toidule mõtlemise teemast vist ei saagi täiesti lahti. Seetõttu ongi omada sõbrannasid, kes tegelevad sama valdkonnaga, et pidevalt mõtteid jagada. Hakkasin võtma ka kreatiini ja hetkel on üsna ujutav tunne. Eks loodetavasti varsti on näha ja tunda, kas ka sellest kasu on. Olen ka korralikult oma toidukoguseid tõstnud ja palju väljas söömas käinud. Hea, et võistlushooaeg ikka suvel pole – sel juhul ma vist küll ei tegeleks antud alaga.
Naljakas on see, et trennis ja üldiselt inimestel on tihtilugu arvamus, et võistlusvormis tuleb olla kogu aasta ja pidevalt on dieet. Või siis küsitakse, et miks ma praegu trenni teen, sest hooaeg on ju läbi. Aga millal siis mitte kui praegu? Dieedi ajal lihast ei kasvata, vaid pigem üritan säilitada seda, mis on. Mille arvelt sa defitsiidis olles ikka kasvatad? Kui tahta vormi arengut järgmisteks võistlusteks peab just praegu tugevaid trenne tegema ning suvel on palju rohkem energiat ka kui muidu.
Kirjutaks pikemaltki, aga vaja on veel teha viimased ettevalmistused reisiks, kuhu homme Siimu ja paari sõbraga suundume. Nimelt läheme paariks nädalaks autoga Horvaatiasse ja Montenegrosse. Ma pole varem Euroopas autoreisil käinud, mistõttu on see päris põnev kogemus. Lisaks ei ole ma veel kunagi nii vähe planeeritud reisil käinud…ühesõnaga saab huvitav olema. Üritan ka reisi ajal trenni võimaluse korral teha, kuid usun, et see mõjub vaimule ja kehale hästi, et pärast uue energiaga edasi liikuda. 
Loodetavasti saabub varsti suvi ka Eestisse ja nautige neid pikki päevi ning valgeid öid kuni veel võimalus. Lisaks veel mõni toidupilt.
Üleval: 1. Praetud trimm sai kaetud kohupiima ja muu paremaga; 2. Täisteramakaronid riccotta kohupiima, kana, spinati, tomatiga + porgandisalat maitsestamata jogurtiga
All: 1. Kanafilee, juurikad, kappari, päiksekuivatatud tomat + hummus ja kodujuust; 2. Veisehakkliha juurikatega + punase kapsa salat maitsestamata jogurtiga

Üks parim osa päevast

Üks kommentaar “Energiat täis

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s