Hommikune start

Ma nii naudin hetkel neid päikselisi hommikuid. Olen enda jaoks avastanud uue rutiini. Nimelt on minu uue korteri kõrval ülimalt mõnus kalmistupark väikeste purskaevuga, kuhu hommikuti alati päike esimesena paistma hakkab. Kuna suure osa päevast veedan töö juures kinnises ruumis, kus pole ühtegi akent, siis tunnen väga väljas liikumisest puudust. Näiteks sügisel ma isegi ei märganud, et aastaaeg muutus, sest liikusin kogu aeg trajektooril töö-trenn-kodu sisuliselt nii, et väljas käima ei pidanudki. Auto parkisin ka maja alla parklasse. Päris jube tegelikult. Nüüd iga hommik kohe kui tõusen panen spordiriided selga, suundum maja kõrvale parki, kus teen teen mõned jooksuringid igat pidi risti parki, seejärel venitused ja võimlemisharjutused ning tagasi koju pessu ja päeva parimat osa ehk hommikusööki ja – kohvi nautima. Aega võtab see kõigest umbes 15 minutit, aga annab nii hea stardi päevale – palju värskem on olla ja ainevahetus hakkab ka kohe tööle. Ühesõnaga soovitan teistelegi – alati pole aega ega võimalust küll trenni teha, kuid mõne minuti päevas leiab vast igaüks, et natuke liikuda.

Üks kommentaar “Hommikune start

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s