Rasked päevad

Kordub jälle sama muster nagu eelmine kord. Vahetult pärast võistlusi oli energiat kui palju. Ma ei tea, kas siis saadud adrenaliin või suurem kogus sööki ning süsivesikuid. Igaljuhul enesetunne oli super ja motivatsiooni trenniks küll. Mõtlesin, et olen targem ja teen natuke kergemaid trenne, et mitte ennast jälle liigselt ära kurnata. Alguses tundus, et kõik läheb kenasti. Kuigi pärast võistlusi sattusin söömisega seekord ikka suht hoogu, siis õnneks kaalunumbril see ei kajastunud üldse.
Riiga võistlema minna ma tegelikult üldse ei plaaninud, kuid viimasel hetkel tegin otsuse kogemuse saamise mõttes ikkagi osaleda. Kaalu enam langetada ei kavatse ning usun, et vorm ka paremaks enam ei lähe. Pigem tunnen, et hakkan vaikselt kokku kuivama ja lihaseid kaotama – nagu ma enne mainisin, siis oma mõtetes olen juba massiperioodis. Kuni laupäevani oli kõik täitsa tore, mil tulid puhkepäevad ja tekkis umbes 2 miljonit erinevat isu. Kõht ei olegi otseselt tühi, aga lihtsalt isu kõige järgi. Ega ma suur rämpstoidu fänn pole ja seda ei igatse ka – lihtsalt vabadust minna välja sööma ning et ei peaks kogu aeg mõtlema kus ja mida. Tegelesin üsna aktiivselt toidupiltide vaatamisega ja poes käies kõndisin ka peaaegu kõik riiulivahed läbi…jube, see hakkab ikka otseselt ajudele. Mulle tegelikult väga maitsevad mu nii öelda dieettoidud ja need pole väga erinevad tavaperioodist (koguse mõttes küll), kuid lihtsalt juba põhimõte, et ma ei saa ja pean kogu aeg kaaluma. Kummaline on asjaolu, et viimased kuud olen ilusti läbi ajanud, aga nüüd see lõpp peab nii raske olema. Võib-olla ka sellepärast, et see on mitteplaneeritud lisa-aeg..oh jah.
Nädalavahetusel olin nagu tühjaks pressitud sidrun – trennid tegin ka kõik vastumeelselt, lihtsalt punnitasin ära kuidagi. Kiiremaid liigutusi väga kavasse ei võtnud. Saan toredaid komplimente ka, kui näost ära või väsinud ma välja näen. Võin kinnitada, et enesetunne on sama. Õnneks tundub hetkel, et koos töönädalaga sain ka enam-vähem järje peale ning tegelikult täitsa ootan meie väikest reisi Riiga. Võtan selle ette koos kahe bikiinineiuga Egle tiimist, keda tunnen juba varasematest seminaridest. Bussipiletid ja hotell on olemas ning usun, et tuleb väga huvitav ja tore nädalavahetus. Mõnus vaheldus igapäevaelule ja hea lõpp hooajale. Lisaks on hetkel ka käsil kolimine ja pakkimine, millega pean ühele poole saama enne reedet. Selline väike üsna negatiivse alatooniga postitus, kuid see näitab, et tegelikult peitub nende naeratavate piltide taga raske töö. Üritan lihtsalt viimased trennid ära teha ja need päevad üle elada… Teiste fitness inimeste blogide lugemine on ka päris hea motivaator, sest nende enesetunde kirjeldus on üsna sarnane.
Mõned tüüpilised söögikorrad ka:
Kanafilee, kukeseened, juurikad, hapukurk,
kurk, roheline sibul – ca 280 kcal
Üsna sama mis eelmine
Kohupiim, kodujuust, riivitud õun, maapähklivõi,
walden farmsi šokolaadikaste
Seda silmitsen tööl kontoris juba sünnipäevast saati ehk
üle kuu – kaua pole enam jäänud!

 

2 kommentaari “Rasked päevad

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s