Neljapäeva toidupäevik (72/100)

Tänane päev algas esimest korda juba kell 4 hommikul, kui saatsin oma venna vanaema Ameerika poole teele. Natuke pärast viite olin juba kodus tagasi ja uni oli hea. Kusjuures viimasel ajal on unekvaliteet tunduvalt paranenud – aga sellest võib-olla kunagi tulevikus pikemalt. Tänane menüü on teie ees – kokku tarbisin 2250 kcal ehk sain enam-vähem vajalikud kalorid kokku. Nüüd kui neid viimasel ajal kokku arvutanud olen, saan aru, et varasemalt olen ma ilmselt kogu aeg ikka defitsiidis söönud. Nüüd see peab muutuma.


Hommikusöök – 09.30

Sain inspiratsiooni Kätlini blogist ja tegin juba teist päeva ahjupannkooke. Maitses üli hästi ning kõht sai ka täitsa täis.

645 kcal

Lõunasöök – 13.00

Lõunaks sõin juba mitmendat päeva pannirooga, mis koosnes suitsulõhest, täistera riisist, külmutatud hernestest ja vähekesest merevaigust. Kõrvale tomati- ja kurgiviilud balsamico kreemiga. Korralik toitev roog.

557 kcal

Vahepala – 16.00

Umbes tund enne trenni valmistasin smuuti: 200 g keefir, 200 g marjad (mustsõstrad, mustikad, natuke punaseid sõstraid), 15 g maasikamaitseline valgupulber, paar jääkuubikut

260 kcal

Õhtusöök – 20.00

Õhtuks jätkus nii mulle kui ka Siimule veel paar päeva tagasi tehtud kanahakkliha-kodujuustu kotlette. Proovisin neid seekord ahjus teha, sest mulle eriti ei meeldi õlise panniga jamada. Tulemus oli teistsugune, kuid väga maitsev – Siimu arvates paremad kui pannil. Kõrval 200 g juurviljade segu ja 50 g avokaadot.


494 kcal


Õhtusnäkk – 21.00

Pärast õhtusööki lisaks veel väike magustoit: 120 g murakamoosiga kodujuust, mustikad, 6 g rosinad, 1 tl maapähklivõi. Kõrvale piparmünditee.

293 kcal


3 kommentaari “Neljapäeva toidupäevik (72/100)

  1. Mõnus menüü 🙂 sa teed nii palju trenni ka, saad mõnuga süüa vastavalt eesmärgile. Ja seal juures väga hea välja näha. Mitte, et ma mingi jälitajana tunduda tahaks, aga kui Roccas näen sind, siis alati mõtlen, et nii ilus ja tubli oled 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s