Häirivad pisiasjad (68/100)

Naljakas on, kuidas vahel võivad hakata häirima teatud imepisikesed asjad. Hetkel näiteks käib mulle trennis juba mitmendat päeva närvidele üks meesterahvas, kes kananb igapäevaselt oma telefoni jõusaalis kaasas. Tavaliselt ma ise mobiili kaasa ei võta, sest see pigem segab mind, kuid üldjuhul on mul ükskõik, kas teistel see on või mitte. Rocca klubis on jõusaali keskel väike laud, kuhu peale saab panna oma asju (a’la treeningpäevik, pudel, telefon vms). Igaljuhul peaaegu iga kord kui ma trennis käin, heliseb antud härra telefon üle kogu saali. Ja mitte lihtsalt korraks ei helise, vaid ikka korralikult pikalt laseb kutsuda – seeria on vaja ikka ära lõpetada. Seda ei juhtu mitte ühe korra trenni jooksul, vaid ikka paar-kolm vähemalt. Lisaks siis veel kõik ülejäänud sõnumi, facebooki vm helinad, mis ekstra tugeval volüümil tilisevad pidevalt. Iseenesest see ju otseselt minu trennitegemist ei takista, aga ikkagi leian, et üsna häiriv ja ebaviisakas kaastreenijate suhtes. Teatud põhimõtteid võiks ju ikkagi järgida ja pole väga raske telefoni hääletu peale lülitada. 
Kas teid häiriks selline asi või missugused muud pisiasjad teid segavad?Üks kommentaar “Häirivad pisiasjad (68/100)

  1. Mina käin ka telefoniga trennis, peamiselt selle tõttu, et täidan treeningpäevikut sinna, vahel vaatan ka ühistranspordi aegu, et teada, kui kaua veel aega treenida. Enamik kindlasti vahib mind ka kui idiooti, kes iga harjutuse juurest ära liikudes raudselt feissbuuki vahib vms 😀

    Aga see telefoni mitte hääletuks panemine on teiste suhtes ikka väga ebaviisakas ja egoistlik. Töötasin kunagi 3 aastat spordiklubis ja pidin ikka korduvalt samadele klientidele ütlema, et äkki nad paneksid selle hääletu peale, sest no samamoodi, ikka oma seeriat vaja lõpuni teha ja siis saab tulla vaatama, miks see telefon jälle kriiskas. Ja siis see tagasihelistamine ja üle terve saali õhtuste joomaplaanide arutamine või kellestki roppe sõnu kasutades (telefonis) taga rääkimine.. ohjoomaijoo!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s