Nädala kokkuvõte 18.08-24.09 (64/100)

Esmaspäev: Hea oli jälle tagasi olla Rocca jõusaalis. Kavas oli superseeriate trenn seljale ja rinnale ning kuna õhtuti on juba rohkem rahvast, siis pidin vahepeal hantlite pärast võitlusesse astuma. Nii kui selja pöörasin, oli üks mees juba jõudnud mu raskused minema kanda. Õnneks oli ta need siiski nõus lahkelt loovutama, kui teatasin, et pole lõpetanud. Lisaks oli trennis ka palju tuttavaid, keda oli üle pika aja tore näha.
Teisipäev: Tegin uue jõusaalikava nii öelda kolmandat etappi ehk pikemad seeriad ja väiksemad raskused.  Kuigi treener arvas, et need trennid võivad kõige pikemaks venida, sain hoopis natuke kiiremini hakkama.
Kolmapäev: Jalapäev – pärast ööjooksu olid jalad juba piisavalt puhkust saanud ning väga korralik trenn oli. Üritasin teha sügavamaid kükke kui tavaliselt ja võttis ikka päris läbi. Mõtlesin  lõpus seekord teha 30 minutit rattal, aga pärast 5 minutit pidin ikka teise trenažööri valima – noo nii ebamugavad istmed, et võimatu seal vändata.
Neljapäev: Jõusaalist puhkus ja käisime Siimuga Viimsi SPAs natuke saunatamas. Väga vaimustusest ma kohast polnud, lisaks unustasin lõpuks veel ujumisriided ka maha. Nüüd võtan juba mitu päeva hoogu, et neile sinna järgi sõita. Saunatamise lõppu ujusin veel rahulikus tempos 25 minutit, mille tulemusena olin lõpuks täiega väsinud.
Reede: Harjutan vaikselt õhtuti jõusaalis käimist, sest peagi saab ka minust tööinimene ning siis pean hakkama treenima sellel kõige popimal kellaajal. Eks algul on üsna harjumatu, sest kogu aeg peab valvel olema, et soovitud kangi/masina juurde saada. Praegu juba näen, kuidas üha rohkem inimesi sõlmib administraatori juures lepinguid ning nii kui september käes, lööb ilmselt saali paksult rahvast täis. Tavaliselt tehakse veel mingi kampaania ka (a’la tasuta liitumine või tasuta spordikott) ja ongi korras. Trenniga jäin täitsa rahule see päev.
Laupäev: Ei olnud just minu päev. Esiteks magasin väga-väga halvasti, mille tõttu polnud enesetunne just kiita. Trennis oli isegi üsna hea olemine, aga jõudu oli palju vähem kui tavaliselt.
Pühapäev: Puhkepäev. Tegelesin natuke lihashooldusega – venitused ja rullimine. Tegin ilmselt rekordi iseseisvas rullimises – peaaegu tund aega. Ma üldse ei suuda seda pikalt üksi teha. Hommikul panin seriaal peale ja nii ei olnudki väga hull. Puhkasin end üsna korralikult välja ja enesetunne on ka täitsa hea. Ühesõnaga valmis uueks nädalaks.

4 kommentaari “Nädala kokkuvõte 18.08-24.09 (64/100)

 1. Tere!
  Tahtsin küsida, et kas teed jõutrenni treeneriga, kes koostab kavad ja paneb paika harjutused? Või teed seda ise oma kogutud teadmiste ja tunnetusega?
  Nimelt tahaksin ka alustada intensiivsema jõutrenniga ning kasvatada lihast. Endal aga väga palju teadmisi veel pole. Üritan end erinevate allikate najal kurssi viia aga ei tea kust ja kuidas alustada, et saavutada häid tulemusi ning mitte endale kahju teha.

  Meeldib

 2. to Triin

  …kui siia oleks kaasatud Treener siis võiks treeningpäevikus näha ka mingeid aeroobse treeningu elemente (rühmatreeningud kahjuks ei kvalifitseeru nende alla).

  Meeldib

 3. Varasemalt tegin enda tehtud kava järgi, kuid praegu järgin treeneri pool tehtud kava. Internetis levib küll väga palju informatsiooni, mis lõpuks võib hoopis segadusse ajada. Alguses on kindlasti väga hea just treeneri käe all olla, kes koostab just sinu eesmärkidega vastavuses oleva kava ja vaatab, et tehnika oleks õige. Usun, et see investeering tasub ära!

  Meeldib

 4. On küll kaasatud treener ja aeroobset eraldi treeninguna ei tee hetkel, sest selleks pole lihtsalt vajadust. Iga trenni lõpetan 30 minutilise lõdvestava kardiotreeninguga.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s