Uue lugemise otsingul (54/100)

Viimasel ajal on spordi-toidu-kaalulangus blogisid juurde tekkinud nagu “seeni pärast vihma”. Iga nädal jagab facebookis keegi jälle oma blogi. Suur osa neist keskendub kaalulangusele ning kui see motiveerib inimesi rohkem pingutama, siis miks mitte. Teisest küljest mind üsna häirib, kui mõned inimesed pidevalt jagavad oma igat postitust erinevates facebooki gruppides. Kui on tõesti huvitav ja eriline jutt, siis miks mitte, aga et igat postitust on vaja jagada ja promoda gruppides, kus on ka teisi teemasid… Nojah, mind see igaljuhul häirib, aga nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi.
Endale pakuvad mulle huvi pigem trenni-spordi-tervisliku toitumise blogid ning peamiselt kaalulangetusele pühendatud kirjutusi väga ei loe. Samuti olen leidnud mõned välismaa blogid, mis mulle väga meeldivad. Tegelikult on paljud rootsi tüdrukud ning ka instagramis on mulje jäänud, et Rootsis on kõik fitnessi ja toitumisega  seotud üsna populaarne teema. Kuna mulle on miskipärast südamelähedane kõik Rootsiga seotud ning õppisin nende keelt 1.5 aastat ülikoolis, siis ongi kõige ideaalsemad blogijad, kes kirjutavad nii inglise kui ka rootsi keeles. Kuna üldjuhul tekstid on lühikesed ja mitte väga keerulised, saan isegi enamusest aru. Hea võimalus, et mitte täiesti unustada õpitut.
Minu ühed lemmikud on, mida juba kauem jälginud olen on:
Praegu tahakski leida mingit mõnusat uut lugemist välismaalt ehk kas keegi oskab mulle soovitada mõnda huvitavat blogi soovitatavalt inglise keeles (ei pea olema Rootsi oma), mis oleks seotud antud teemadega?!

8 kommentaari “Uue lugemise otsingul (54/100)

 1. On jah neid blogisid nagu seeni peale vihma. Enamuste häda aga selles, et suure hurraaga blogitakse paar kuud maksimum ja siis loed “ah, motivatsioon kadus, söön burgereid edasi” ja läbi ta ongi. Tore on lugeda selliseid tõsiseltvõetavaid blogisid. 🙂 Näha, et inimesed on hingega asja juures ja ei lähe lihtsalt moevooluga kaasa.

  Meeldib

 2. Hei!
  Sattusin kuidagi sinu blogi peale, tubli oled!
  Rootsi kohta tahtsin öelda, et Rootsi elanikkonnast vaid 7% ei tee trenni, sellest tulenevalt ka suur trenniblogide hulk 🙂
  Ma ise jälgin Norra blogijat Caroline-i (http://fotballfrue.no) Ta pole küll ainult trenniblogi, aga super sportlik ja kena inimene küll 😛

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s