Neljapäeva toidupäevik (50/100)

Täielik ebaõnn – kirjutasn kogu postituse juba valmis, aga blogger millegi pärast ei salvestanud seda ära. Nüüd siis kõik kiirelt uuesti. Jälle on käes neljapäev ja aeg toidupäevikuks. Paljud on küsinud, et kas 5-tunnised toidukordade vahed liiga pikad pole ja kas mul kõht tühjaks ei lähe. Tegelikult ideaalis sööksin tihedamini (sest mu kõht läheb üsna kiiresti tühjaks) ja tavaliselt seda teengi, aga olenevalt päevast pole alati võimalus. Samuti pole hetkel otsest põhjust nii täpselt seda ka jälgida – eks kui tulevikus kindlasse vormi end tahan ajada, peab rohkem sellele tähelepanu pöörama. Pigem söön enesetunde ja võimaluste järgi, mis ongi ilmselt kõige normaalsem variant.
Hommikusöök – 08.00

Hommik algas üsna traditsiooniliselt pudru, kohvi ja võileivaga. Avastasin mõnda aega tagasi Leiburi  kaeraleiva, mis maitse poolest erineb teistest ning röstitult on eriti hea.
  • Puder: 50 g kaerahelbeid, 25 g kaerakliid, 1 dl piim, 1 dl vesi, 6 g rosinaid, 1 spl Hera80 kreemküpsise valgupulber, külmutatud kultuurmustikad, 1 spl isetehtud müslit, 1 tl maapähklivõi
  • Leib: Leburi Kaerasüda, avokaado, külmsuitsu lõhe viilud
  • Piimakohv
Vahepala – 10.00

Kuigi hommikusöök oli üsna korralik, tundsin juba paari tunni möödudes kerget nälga. Teadsin, et lõuna jääb üsna hilja peale ning tegin mõnusa vahepala kodujuustust ja õuntest. Kes mu blogi natuke jälginud on, teavad ilmselt, et olen maailma suurim kodujuustu fänn. Võiksin sellest isegi eraldi postituse teha, milliseid variante ma söön. Proovisin esimest korda Aasa 7% ning maitses päris hästi.
  • 100 g Aasa kodujuust, üks väike õun, kaneel, mõned rosinaid

Enne/pärast trenni – 15.30

Auto esinduses autot oodates tegin veel kiire kohvi enne trenni. Pärast jõusaali jõin ühe maasikamaitselise valgusheigi, mis suurema nälja leevendas.
Lõunasöök – 16.00

Auto asjatamistega läks planeeritust kauem, pärast veel trenn ning lõuna jäi üsna hilja peale. Meisterdasin kiirelt quesadilla moodi eine, mis sai super hea. Siim ka pärast nõudis, et tema ootab seda homme hommikul. Magustoiduks sõin veel murakamoosiga kodujuustu, mis on hetkel mu üks lemmikasju. Täitsa ükskõik, et sisaldab üsna palju suhkrut – olen kerges sõltuvuses.
  • 1 täistera wrap; sisu: ühe muna ja munavalge “puder”, 3 viilu kanasinki, natuke kanamaitselist merevaiku, 1 väikse hapukurgi tükid, natuke suitsujuustu
  • tomati-kurgiviilud tilliga
  • “magustoiduks” 100 g murakamamoosiga kodujuustu, 1 spl müslit, 1 tl maapähklivõid, natuke mustikaid ja piimakohv

Õhtusöök – 20.00
Kätte on jõudnud jälle see osa aastast, kus kõik enda suuri suvikõrvitsaid pakuvad ja ega ma ära ei ütle ka. Üritasin neile kasutust leida ja tegin suvikõrvitsa-porgandi “pastat”, millest olen varem kirjutanud. Maitses hästi nagu ikka – see on vist üks roog, mis alati õnnestub.


2 kommentaari “Neljapäeva toidupäevik (50/100)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s