Nädala kokkuvõte (47/100)

Nagu tabelist näha, siis olen jälle jõusaalilainel. Kuna mul kodus on üsna palav ja umbne, on saalis seevastu hea jahe. Pärast taastavat nädalat oli motivatsioon jälle tagasi ja nautisin peaaegu kõiki trenne. Isegi lihasvalu külastas mind taaskord. Nädala lõpuks oli igatahes toss üsna väljas, mida muidugi süvendas ka kuum ilm ja päike. Aga ma ei kurda – soojad ilmad on mõnusad ja neid tuleb nautida, sest enamik aastast on halb suusailm.

Esmaspäev: Alustasin päeva Rocca jõusaalis – hea oli seal jälle tagasi olla. Ei tea miks, aga trennid tunduvad seal kuidagi efektiivsemad. Väljas oli nii hullult palav, et nautisin täiega jõusaali jahedat õhku. Kavas oli õlg ja biitseps.

Teisipäev: Sarnane algus nagu esmaspäevalgi. Treenisin jalgu ja üks igati korralik trenn oli. Viimasteks harjutusteks tegin superseeria: sumokükk stepilaudadel sangpommiga ja jalaraskustega astumine kastile ja jalalöök taha viltu. Korralikult võttis ikka läbi!
Õhtul otsustasin üle pika aja taaskord rulluisud alla panna ja võtsin suuna Järvevanale – 16 km sai sõidetud ja isegi päris väsitav oli (eriti päras jalatrenni). Olen üldiselt harjunud täiesti siledal teel sõitma, aga seal olid ka mõned tõusud-langused, mis lisasid intensiivsust.

Kuuma ilmaga meeldib mulle tavalisest rohkem salateid süüa. See grillitud kitsejuustu salat peediga oli kindel eelmise nädala hitt – tegin seda lausa kolm korda!
Kolmapäev: Läksin trenni hoopis õhtul. Alguses oli küll üsna harjumatu, aga jõudu oli rohkem kui hommikuti ja jäin selja trenniga väga rahule. Nägin ka mõndasid tuttavaid, mistõttu venis kogu trenn natuke pikemaks – eks jutustamine võtab oma aja. Sellepärast mulle vahepeal meeldiski rohkem üksi trennis käia. Samas on teistega koos natuke lõbusam ja vaheldusrikkam.
Neljapäev: Jõusaal ja tegin rinda ning triitsepsit, mida polnud juba ammu treeninud. Päris korralik trenn oli. Hommikuti on ikka päris palju mega  fit‘e naisi jõusaalis liikumas näha – tore!
Hea ja lihtne snäkk, mida randa kaasa võtta

Reede: Ülakeha oli päris kange varasematest päevadest – seda mõnusat valu pole ammu tundnud. Õnneks oli jalapäev – üsna kiire, aga intensiivne trenn. Lõpetasin selle 10 minutit stairmasteril ja see võtab ikka korralikult läbi. Pärast veel natuke rullisin ka üle pika aja. Tegelikult on mul ka kodus antud rull olemas, aga noo nii raske on kätte võtta ja teha. Loen mõnest blogist, kuidas nad ca tund aega järjest mudivad, aga ma heal juhul suudaks 15 minutit üksinda. Vahepeal käisin spetsiaalses lihashooldustrennis, kus kõik koos rullisime. Tegelikult oleks väga vajalik, eriti arvestades treeningkoormust.

Laupäev: Puhkepäev ja nautisin seda Saaremaal. Keha oli kogu nädala trennidest ikka päris väsinud ja üldse kuidagi väga kange oli olla. Päike, rannaliiv ja merevesi aitasid seda natuke leevendada.

Hommikusöögil õues on ikka oma võlu

Suvine õhtusöök otse grillilt: kanašašlõkk, maisitõlvik, suvikõrvitsad ja tomati-kurgi salat hapukoore, sibula ja tilliga

Pühapäev: Päeval niitsin natuke isa aias muru päikese käes ja käisin karjääris ujumas. Sellise palavusega on enamik tegevusi juba iseenesest rasked. Õhtul kui juba natuke jahedam oli, läksime Siimuga rahulikule rulluisuringile – mina rullikatega ja tema rattaga. Väga mõnus lõõgastav sõit nädala lõpetuseks.

Õhtune trenn

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s