Nädala kokkuvõte 21-27.07 (40/100)

Igati mõnus ja suvine nädal. Võrreldes tavalisega oli treeningute arv ligi poole väiksem ja jõusaali külastasin üldse väga vähe. Tundsin, et on natuke puhkust ja taastumist vaja. Nädala lõpp oli eriti huvitav, aga ehk mõni teine päev kirjutan sellest veidi pikemalt.Esmaspäeval ja teisipäeval puhkasin Pärnus ja jätsin kõik trennimõtted koju. Siiski oli üsna palju liikumist ning ka meres sai piisavalt ujutud, mis oli justkui nagu kerge taastav treening.

Kolmapäev: Jõusaali jõudsin keset päeva umbes 2 ajal ja minu rõõmuks oli ainult üks inimene veel. Ei õnnestu ikka täiesti üksi kunagi saali proovida, alati on keegi veel platsis. Treenisin jalgu, üritades natuke rohkem tähelepanu pöörata tagumikule. Kokkuvõttes oli päris intensiivne. Palava ilmaga ongi trennid üsna rasked, sest juba sinna jõudes olen üleni higine. Järgmine päev olid isegi lihased veidi valusad.
Neljapäev: Päeval veetsin paar tundi rannas, mis muutsid mind väga uniseks. Õnneks bodyattack äratas jälle ellu – oli ikka üks väga korralik rühmatrenn, kus tundsin, et saan endast kõik anda. Antud kava tegin alles teist korda ja väga meeldib. Mäletan, et vanasti tundus kätekõverduste lugu ikka täielik killer – nüüd teen peaaegu kõik juba ilusti ära. Pärast tahtsin veel jõusaalis selga ja biitsepsit teha. Unustasin aga jõusaali kindad maha ning mu peopesad on nii tundlikuks muutunud, et seljatrenn on ilma kinnasteta üsna piinarikas. Väga ei nautinud kogu trenni ja pigem üritasin kiirelt asjaga ühele poole teha. Ideaalis oleks pidanud jõutreeningu ikka enne BA tegema, aga ei jõudnud ennast nii vara spordiklubisse vedada.

Reede: Kuna olin see nädal Tartus, kasutasin võimalust ja külastasin vana lemmikut hommikust Synergy ringtreeningut. 45 minutiga sai päris korralik ring tehtud ning jäin väga rahule. Plaanisin ka jõusaali pärast minna, aga tundsin end üsna väsinuna ja otsustasin see nädal üldse natuke vabamalt võtta, sest organism pole trennidest ammu korralikku puhkust saanud. Õhtul oli veel sõbranna tüdrukute õhtu, kus sai ikka tunde kontsadel Toomemäel üles-alla ja treppe mööda kõnnitud – korralikult võttis läbi.

Laupäev: Hommikul olin juba 7.30 rongi peal, et Tallinnasse sõita, kus toimus bikini fitness ABC seminar. Selle raames oli ka üks intensiivne Plyo treening, mis mulle väga meeldis. Tegime erinevaid harjutusi, millest suurem osa keskendus tuharale ja jalgadele 30 sekundit tööd ja 20 sekundit puhkust. Väga mõnus treening oli – mitte midagi ületamatult rasket, aga kuna väljas oli üle 30 kraadi sooja, voolas higi ikka ojadena.

Pühapäev: Juba kolmas puhkepäev see nädal, mille veetsime jälle Pärnus. Ujusime, päevitasime ja külastasime sugulasi. Üks igati hästi veedetud päev ja nüüd tunnen küll, et olen puhanud ja võin jälle vanas treeningrütmis jätkata. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s