Kukeseene-suitsukana panniroog (24/100)

Kell on küll juba üle 12 ja uni ning väsimus tahab maha murda. Täna sai sõidetud 7 erineva linnaliini bussiga (ja mitte lühikesi otsi) ning kõnnitud ca 17 000 sammu. Päev lõppes Hurtsi kontserdiga, pärast mida suutsin vaid diivanil lebamisest mõelda. Otsustasin siiski jagada teiega oma tänast õhtusööki – mõnusad lihtsad maitsed koos! Kuigi ma üldiselt suur kartulifänn pole, siis värsked Eesti kartulid on küll ühed väga maitsvad asjad. Nägin kunagi kuskil taolist retsepti ja tegin täna enda variandi.
Vaja läheb

  • Ca 200 g kukeseeni (mina panin tegelikult täiesti umbes)
  • Üks suitsukana filee
  • 4-5 väiksemat või keskmist kartulit
  • 1 suvikõrvits
  • 100 ml kohvikoort
  • Rohelist sibulat
  • Maitseained – kasutasin ainult soola ja pipart
  • Või

Valmistamine

Pane kartulid koorega keema ja keeda peaaegu pehmeks. Prae pannil võis kukeseened ning lisa õige pea suitsukana. Maitsesta soolaga. Lisa kartulikoorimisnoaga tehtud suvikõrvitsalaastud ning lase neil pehmeks minna. Seejärel pane juurde suuremad kartuli tükid ning viimaks ka koor. Enne serveerimist kata rohelise sibulaga. Maitsesta söök vastavalt enda soovile. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s