Jalgpallist ka natuke (18/100)

Mõni aeg tagasi kirjutasin postituse, kuidas mu isa korraldab jalgpalli ja olümpiamängude ennustusvõistlusi. Osavõtjate arv on iga korraga aina kasvanud ning sel aastal on ligi 30 ennustajat. Kui varasemalt olen olnud saatuse tahtel nimekirja esimeses pooles (kaks II koha ja üks I koht), siis praegu olen ma küll taga mis taga. Olgu, eks saaks ka hullemini – hetkel on 19. positsioon.  Ega see koht tegelikult polegi nii oluline, aga motiveerib rohkem küll mänge vaatama ning tulemustega kursis olema. Mu 12-aastane õde on veel suurem jälgija kui mina – kardab vist taha jääda. Siim printis ka enda ennustuste tabeli välja ning uurib seda hoolega pärast igat mängu. Me oleme sellised poolfännid ehk meile meeldib vaadata rohkem teist poolaega ja mängu lõppu.
Igaljuhul kuigi ma suur jalkafänn üldiselt pole, naudin ma MM ja EM väga ning vahel olen isegi avastanud sõbrannadega arutlemast jalgpalli teemadel. Mina olen oma panused Saksamaa peale pannud ehk hoiame pöidlad pihus! Kas teie jälgite sel aastal MM ja kellele võitu ootate?

3 kommentaari “Jalgpallist ka natuke (18/100)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s