Nädala kokkuvõte 16.06-22.06 (5/100)

Nädal jälle möödas – ülikool sai lõpetatud, pidu sai peetud ning ka trenni sai piisavalt tehtud. Tänasega algavad ka jaanipidustused – esmalt Pärnu kandis ja edasi Võrtsjärve juurde. Kuigi sellise ilmaga on mul vahepeal tunne, et pigem tahaks toas teki all mõnusalt telekat vaadata. Vähemalt soosib halb suvi trenni tegemist – peab ikka igas halvas midagi head leidma. Nüüd väga lühidalt nädala treeningutest.

Esmaspäev: Üsna korralik seljatreening kesklinna klubis. Otse trennist jooksin sõbranna lõpetamisele ning õhtul tähistasime üsna vaikselt tähtsat päeva.
Karahelbepuder on seal all peidus tegelikult ja pärast natuke piima peale valatud
Teisipäev: Hommikul oli väljas nii külm, et ei olnud üldse motivatsiooni ennast toast välja ajada. Tekkis mõte, et peaks kindad välja otsima taaskord, sest käed külmetasid jubedalt. Jõusaalis oli olukord aga tore – kavas oli rind ja triitseps. Kuigi rahvast oli vähe, olid peaaegu kõik asjad kogu aeg täis, mida mul oli teha vaja. Kesklinna klubis on ainult kaks pinki peegli juures ja need olid järjest samade inimeste poolt hõivatud peaaegu tund aega.
Kaerahelbepuder maasikate, mango, maapähklivõi ja kookoshelvestega

Kolmapäev: Käisin Lõunakeskuses Kirsti bodybalances – see trenn ikka meeldib mulle (eriti Kirsti juhendamisel). Selles kavas on algus rohkem muusikasse ja kui kõik korraga selle saatel end liigutavad, on see vahepeal lihtsalt kuidagi nii ilus. Siiski sain aru, et mu vasak tagumine reis on ikkagi täiega kinni ja juba mõnda aega pinge all. Pean sellega lähiajal midagi ette võtma enne kui hullemaks muutub. Pärast tegin mõnusa treeningu jalgadele. Pidevalt tüütas aga üks keskealine mees, kes on Lõunakeskuse klubis vist üsna tihe külaline. Lihtsalt käis mu kõrval istumas ja rääkis, et ei viitsi trenni teha, sest talle piisab lihtsalt minu vaatamisest…No nali naljaks, aga lõpuks tüütas ikka ära küll, eriti kui ta pidevalt üle jõusaali kommenteeris teistele.
Neljapäev: Olin tubli ja läksin enne juuksurit hommikul trenni. Jõudsin kohale 6.45 ja ma mitte polnud seal esimene. Siiski oli klubi üsna tühi ja tehtud sai mõnus treening õlale ja biitsepsile. 

Reede: Neljapäev venis väga pikaks – lõpetamine ja pärast Tartu lähedal puhkemajas pidu esmalt sugulaste ja hiljem sõpradega. Selle tõttu oli terve reede üsna väsinud tunne ja trennist vaba päev. Siiski sundis mu õde mind temaga AHHAA keskusesse minema. Üritasin ära viilida küll, aga lõpuks oli täitsa tore – juba kolmas kord seal, aga praegu on käimas vee näitus, mis on päris põnev.
Laupäev: Esmalt Grit Strenght – ei tundunudki väga raske seekord ja isegi suutsin täitsa mitu plaksuga kätekõverdust varvastel teha. Pärast kergem jalatreening – jõusaal oli laupäevale omaselt tühi nagu mulle meeldib.

Pühapäev: Hommikul olin juba 10st trennis ja koos minuga päris palju teisi inimesi. Ilmselt tahtsid kõik enne jaanipidustusi veel viimase trenni ära teha. Nüüd aga kähku asjad kokku ja peole!

2 kommentaari “Nädala kokkuvõte 16.06-22.06 (5/100)

  1. Luesin su blogist, et oled sportsshoes.com-ist riideid tellinud, plaan on ka ise tellida. Tekkis selline küsimus, et kas kaup tuuakse sulle kulleriga koju või pidid ise postkontorisse minema?

    Meeldib

  2. Kaup on postkontorisse tulnud. Esimesel korral saadeti kogemata Austraaliasse ja seetõttu läks ligi kuu aega. Teisel tellimisel jõudis pakk aga ligi nädalaga ilusti kohale.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s