Mai kokkuvõte

Mai on kohutavalt kiiresti läbi saanud ja jätkan instagrami kokkuvõtte postitusega. Viimasel ajal on trenni- ja toitumisalaseid postitusi küll vähem, aga luban suvel usinam olla selles vallas.
Kindlasti üks põnevamaid kogemusi oli täiesti spontaanne 23.4 km jooksmine Tartu Jooksumaratonil. Kokkuvõttes jäin otsusega väga rahule, kuna enesetunne oli super ja tulemus ka täitsa arvestatav.

Kuumade ilmadega pole eriti soojade toitude isu ning seetõttu on lemmikud igasugu salatid, kuhu panen tavaliselt kõiksugu asju, mis külmkapis leidub. Üks lemmikelement on melon, mis annab mõnusat magusust – samuti sobib hästi wrappidesse. Antud pildid salat: salatilehed, tuunikala, tomat, avokaado, kodujuust, tuunikala  omas mahlas, kõrvitsaseemned,

Lõpuks sai valmis ka minu bakalaureusetöö – juhhu!!! Lõpuks on see raske töö lõpule jõudnud ja nüüd isegi kaitstud. Super hea tunne!

Trenni lõpus proovime Kirkega alati mingeid uusi põnevaid “trikke”. Üle pika aja sattusime jälle samal ajal spordisaali ja katsetatud sai jalapressi (või pääsukest kui õigesti öelda). Täitsa lõbus ja toob vaheldust.

Pilt pärast Tartu Olümpiajooksu, mis sai läbitud 32-kraadises kuumuses. Tagantjärgi oli mõnus, aga jooks ise oli üsna kohutav. Märksõnaks oli KUUM. Hoolimata sellest oli aeg hea ning kogemuse võrra rikkam.

Viimased kaks suve pole viibinud ma Eestis ja ka varasemalt olen enamuse aja laevast veetnud. See aasta tahaks kindlasti natuke rohkem Eesti suve nautida. Veetsin mai lõpus ühe päeva Pärnu rannas ja sai ka juba ujumas käidud. Vesi oli täitsa soe ja ilusate ilmadega võib Eesti suvi olla nii hea, et ei kipugi välismaale.

Mai oli väga töökas ja aktiivne kuu ja ka trennidega jäin kokkuvõttes rahule.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s