Nädala kokkuvõte 19.05-25.05

Nädal oli päris aktiivne ning üle pika aja ka natuke vaheldusrikkam. Tipnes muidugi laupäeval toimunud jooksuga, mis oli kõke muud kui lihtne ja nauditav. Lisaks otsustasin hakata natuke rohkem tegelema jälle venitamisega ning eesmärk on ka peapeal seis korralikult selgeks saada. Viimaste päevadega on areng täitsa toimunud.


Esmaspäev: Keset päeva käisin jõusaalis ja juba enne sinna jõudmist oli tunne nagu oleks trennist tulnud. Tegin jalgu ja pärast trenni olin küll nagu otse duši alt tulnud, aga väga mõnus tunne.

Teisipäev: Hommikul käisin viimast korda TÜs. Kuna seekord polnud kohustuslik enam minna, olin seal praktiliselt ainuke. Tahtsin kükke ja jõutõmmet harjutada – tühi jõusaal sobis selleks ideaalselt. Õhtul läksin üle pika aja Lõunakeskusesse Grit Strenghti. Tegime 5 kava, mida ma olen vist üldse kõige rohkem teinud, sest sügisel Tallinnas olin aktiivne külastaja. Ei julgenud suurt raskust võtta ja paning kangile 10kg. Tegelikult oleks võinud panna ikka 15 kg nagu enne – natuke lihtsaks jäid kangiga lood. Aga mõnus nagu Grit ikka, Tallinnas hakkan vast tihedamini käima.

Pool banaani, pirn, keefir, erinevad seemned, pähklid, kookoshelbed, mandlivõi, füüsialid

Kolmapäev: Otsustasin hommikujooksu kasuks, sest see on ainuke aeg kui pole nii lämbe – tegin traditsioonilise 6km ringi. Üldiselt oli mõnus, aga otsustasin, et ülejäänud nädalal üritan jalgasid mitte koormata, sest muidu nad ei taastu laupäevaks ära. Pärast eksamit oli palju vaba aega ning energiat üle ning jõudsin üle pika-pika aja bodyarti. Sai ennast lahti sirutatud ja venitatud. Viimasel ajal olen väga vähe tegelenud venitamisega ning “puutüki” tunne hakkab peale tulema. Eelmisel aastal paindusin päris hästi, aga nüüd olen üsna jäigaks jäänud. Edaspidi üritangi rohkem tähelepanu pöörata ka sellele. Pärast tegin jõusaalis rinda-triitsepsit-biitsepsist ja siis veel korraliku venitused ning rullimised jalgadele.
Salat: lumekrabi, hapukurk, muna, kodujuust; kikerherned röstitud pannil ürtidega; koorikleib avokaado ja lõhega

Neljapäev: Terve päev kulus jällegi eksamiks õppimisega ning õhtul jõusaalis oli energia ülejääke küllaga. Rahvast oli ka vähe ning proovisin uusi harjutusi seljale, mis andsid ka reedel täitsa tunda.
Vahepala: smuuti – 50 g kohupiima, mandlipiim, maasika proteiinipulber, külmutatud mangu tükid; peal – kaerahelbed, goji marjad, kookoshelbed
Pasta kanaliha ja avokaadoga
Reede: Hommikul käisime Kirkega synergys. Juba soojendusega tuli kerge väsimus. Võtsin üsna kergelt asja ning tegime ainult kaks ringi. Pärast harjutasime peapealseisu – otsustasin ka selle selgeks saada ja areng toimub ning proovisime uusi trikke.

Laupäev: Toimus olümpiajooks, mida ma juba natuke kartsin, sest lubas 30-kraadilist ilma. Täpselt nii olingi ja kokkuvõttes oli väga raske – päike paistis otse lagi pähe enamiku ajast ja muidugi polnud ma endale ka veel mütsi jõudnud osta. Siiski oli tulemus hea ja minu isiklik parim 10 km jooksus. Kirjutan sellest ka pikema postituse. Otse jooksult läksin kähku rooli, et sõita Pärnu kanti sugulase juubelile. Õhtuks oli küll suht “toss” väljas nii jooksu, pika sõidu, palavuse kui ka peo tulemusena.

Pühapäev: Täiega puhkepäev – nautisin seda Pärnu rannas. Alguses tundus küll, et ega ilmast asja saa, aga umbes 1 ajal tuli päike välja, pilved kadusid ja mõnulemine võis alata. Vesi oli ka üllatuslikult soe – see aasta siis sain isegi enne juuni lõppu meres ära käa. Super luks!

2 kommentaari “Nädala kokkuvõte 19.05-25.05

  1. Kui pikk Sa oled ja palju kaalud? Kas treeningutega alusamisest on kaal tõusnud või langenud?
    Kas sa mõnikord “patustad” ka?

    Meeldib

  2. Pikkus on 170 cm ja kaal umbes 55 kg hetkel. Pärast Austraaliast tagasitulekut kui treeninguga rohkem jälle tegelema hakkasin langes kaal ca 8-9 kg. Viimasel ajal on üsna stabiilne olnud (v.a kui kopsupõletikus olin talvel – siis kaal langes jälle). Praegu olen üritanud lihaste arvelt pigem natuke suurendada kaalu.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s