Nädala kokkuvõte 21.04-27.04

Mõnusat pühapäeva õhtut kõigile! Tundub, et üle pika aja üks kord saan kokkuvõtva postituse õigel ajal tehtud. Nädal on olnud üsna mõnus – ilusad ilmad annavad palju energiat ja isegi mõte lõputöö kirjutamisest ei tundu nii hull. Enamik päevi näevadki tegelikult välja trenn-uurimustöö-trenn-loengud-uurimustöö. Sinnas sekka ka mõned istumised, kokkusaamised ja natuke päevitamist. Olen kõik sise kardio trennid vahetanud õues liikumise vastu. Enesetunne pärast õues treenimist on kohe eriti mõnus ja söök maitseb ka mitu korda paremini. Combatisse tegelikult tahaks ikkagi jõuda, äkki järgmisel nädalal.
Paljud on küsinud, mis programmis ma treeninguid üles märgin. Kasutan lehekülge https://www.sportlyzer.com. Sinna saab lihtsasti kõik oma andmed sisse märkida ja programm teeb sinu eest kokkuvõtted. Ütlen ka ära, et hetkel ma pulsikella ei kasuta, mistõttu kõik tsoonid ja kalorid, mis tabelites näete, on üsna suvalised. Jõusaali jaoks on mul tegelikult eraldi märkmik, kuhu kõik seeriad, kordused, raskused üles kirjutan. Hiljem on hea vaadata progressi ning tehtud harjutusi.

Esmaspäev: Hommikul tulin bussiga Tallinnast jälle oma saja “kompsuga” ja otsustasin jõusaalis kohe ära käia. Päris suurt vaeva nägin, et kõiki asju kappi saada. Kavas olid jalad nagu ikka esmaspäeviti. Päeval aitasin emal natuke sünnipäeva ettevalmistusi teha, kirjutasin tööd ja õhtul sai väike jooksuring tehtud. Tempo oli tegelikult üsna korralik ja tegelikult jooksuvormil väga viga polegi eriti arvestades seda, et  jooksu kordi aasta ajaga saan ühe käe sõrmedel ette lugeda. Mul on tunne, et isegi hakkab vaikselt meeldima ka see spordiala. Mitte et mul kunagi otseselt midagi jooksmise vastu oleks olnud, aga suurt armastust nagu enamustel blogijatel, pole ma ka omanud.
Üks lemmikuid hommikusööke: kookosõlis praetud pirn kaerahelvestega, kodujuust, pähklid, chia seemned.
Teisipäev: Hommikul 8st nagu ikka Tartu Ülikooli Spordihoones. Tegime kükke, rinnalt surumist ja jõutõmmet erinevat moodi kummidega, et raskuskeset vahetada. Kui muidu on näiteks kükke tehes üles tulles juba lihtsam, siis alumise kummiga on üleval ka raske. Taolisi asju kõigi kolme harjutuse puhul. Raskused on hakanud juba suuremaks minema ja päris mõnus trenn sai tehtud. TÜ-s on ka täpselt kaalutud ja õige suurusega kettad, mistõttu on neid kolme põhiharjutust seal parem teha. Vahel mulle tundub küll, et Myfitnessis on teoreetiliselt sama raskusega kang hoopis midagi muud. 
Õhtul avasime Kirke juures rõduhooaja väikse veini ja vesipiibuga. See on ka üks kohustuslik asi kevad/suve alguses. Mõnus!
Kolmapäev: Hommikul enne kooli tavaline jõusaaliring. Ilusate ilmadega on saalis inimesi palju vähemaks ka jäänud – mulle sobib! Üks igapäevane mees jõusaalikülastaja, kellega muidu oleme lihtsalt   “tere “sõbrad teatas, et ta pole veel kunagi nii motiveerivat pluusi näinud (“Shut up and train”) – nojaa, kui motiveerib teisi, siis on tore. Mulle seda väga kanda ei meeldi tegelikult. Pärast loenguid käisime sõbrannaga Crepis traditsioonilist kanasalatit söömas ja jalutasin koju. See nädal olen üldse päris palju jalutanud linna ja tagasi. Muidu võiksin seda tihedamini teha, kui just ajakulu poleks tähtis. Keskmiselt umbes 40-50 minutit on üks ots.
Rõdulõuna on kohustuslik: ahjulõhe mee ja dijon
sinepiga, keedupeet, maisitõlvik, tomatid
Neljapäev: Hommikul jälle jõusaalis ja tegin jalgu. Naljakas on see, et kui muidu tundub, et oled saalis omaette, kõik teevad enda asja, aga kui näiteks hakkan jalapressilt 50kg ketast eemaldama, on järsku platsis 5 meest, kes kõik oma abistavat kätt pakuvad. Einoo…paln väga! Seda on üsna ebameeldiv sealt maha võtta küll.
Reede: 8st Synergy ringtreening. Tegime kõik koos 2 ringi aja peale ja pärast ühe neiuga veel kolmanda ka. Ring koosnes: rippes jalgade tõsted küljele, püstolkükk, kõhuli lamades lendamine, köieronimine, ühel käel triitseps kätekõverdus teine käsi pallil sirgelt ette, küljetõsted, plank, ühel jalal kükk taga, burpeed, sangpommide surumine ülesse, TRX sillas jalgade kõverdamine. Ma ei tea, kas mina olen tugevamaks saanud või oli ring lihtsam, aga väga väistav polnud. Õhtul otsustasin ka rulluisuhooaja avada – kokku sõitsin 16 km. Kirjutasin sellest pikemalt eelmises postituses ka.
Laupäev: Kell 7 läks uni juba ära ja kell 9 olin juba trennis. Päris palju inimesi oli laupäeva hommiku kohta. Ülejäänud päeval sai puhatud, päevitatud ja õhtul väike sushi-veini õhtu. Kevadet peab ikka nautima ka! 
Ahjukana, kergelt wokitud brokoli ja porgand, pošeeritud
muna; tomati ja avokaadoviilud
Pühapäev: Puhkepäev teoreetiliselt, aga kuna ilm oli nii ilus mõtlesin, et teen taastava 5 km jooksu. Enesetunne, tempo ja kõik oli aga nii hea, et lõpuks jooksin ikkagi 10 km. Oleks võinud pikemaltki, aga keha vajab puhkust. 
Lõhefilee tükid, külmutatud juurviljasegu, munad, kõrvitaseemned

Üks kommentaar “Nädala kokkuvõte 21.04-27.04

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s