Nädala kokkuvõte 14.04-20.04

Esimesed soojad ilmad kevadel on vist üks mu lemmikaegu aastas. Inimesed justkui ärkavad talveunest, tulevad välja ja tegutsevad. Eks üsna raske on keskenduda kooliasjadele toas, samas annab päike natuke ikkagi lisaenergiat ja motivatsioon see kiiresti ära teha. Nädalavahetus oli justkui mini puhkus, kui sai palju aega väljas veedetud, grillitud ja sporditud. Nüüd uue energiaga jälle töö asjadesse.


Esmaspäev: Pärast pikka päeva raamatukogus oli trennis käik justkui paradiis. Nädala alguses on hea jalgu teha, sest energiat on küllaga. Reie tagakülg ja tagumik sai korralikult vatti. Sain ka natuke õpetust ühelt treenerilt, mis oli päris kasulik. Aga noo ma olin alati kindel, et ta täiega jälgib, mida inimesed jõusaalis teevad ja siis vaatab natuke kahtlase pilguga…nüüd sain kinnitust, et ma ei kujuta seda lihtsalt ette. Tegelikult on asjalik kriitika alati tervitatav ja sain head nõu, kuidas antud harjutust enda jaoks lihtsamaks ja efektiivsemaks muuta.
Teisipäev: Hommikul TÜs ja proovisime jõutõstmises kasutatavaid abistavaid vahendeid ehk põlvesidemeid ja surumissärki. Särki proovisid küll ainult paar kutti ja Läti vahetusüliõpilane Inga, kes tegeleb erinevate jõutõste aladega. Ise väga trenni ei jõudnudki teha, sest enamik aega kulus neile kaasa elamisele. Neiu surus koos särgiga 65 kg rinnalt. Muidu olevat rekord 60 kg. Samuti proovisime rinnalt surumist kummidega ehk kangi otsadesse pannakse kummid ja tõmmatakse enam-vähem pingule maha, kus need kinnitatakse. Sel viisil kangi surudes on pinge ka üleval faasis ehk lõpus on raskem (tavaliselt seal lihtsam) ja arendab  teistsuguseid lihaskiusid. Tugevate põlvesidemetega oli päris kummaline kükkida, sest nad peaaegu ise suruvad su kükist üles.
Õhtul käisin MyFitnessis combatis, mis oli täitsa mõnus.
Kolmapäev: Hommikul jõusaalis triitseps, biitseps, rind. Õhtul oli ilm nii ilus ja tegime Kirkega väikse jalutuskäigu – kokku tuli ca 12 km. Mul sai enne lõppu kahjuks telefon tühjaks. Vahepeal suutsime ära ka eksida ja pidime google mapsilt abi otsima.
Neljapäev: Eriti varajane trenn – kell 7 olin platsis. Üllatavalt palju inimesi oli. Mõnus jalatrenn sai tehtud hoolimata kellaajast. Pärast veetsin veel sõbrannaga tunnikese jõusaalis, kellele näitasin põhiharjutusi ja tegin talle lihtsama kava. Ülejäänud päeva veetsin raamatukogus ja koolis – õhtuks oli küll tühjaks pressitud sidruni tunne.
Reede: Hommikul Synergysse, kus tegime seekord kaks ringi. Kuna nädalavahetusel oli Tallinnasse minek, tahtsin jõusaalitrennid enne ära teha ehk õlg, selg sai tehtud ning otse bussi peale.
Laupäev: Ilm oli super hea ning leppisime sõbrannaga juba reedel kokku, et kell 10 saame Nõmme spordikeskuse juures kokku ja teeme väikse jooksuringi. Plaanis oli umbes 5 km. Sõbranna otsustas pärast 3 km, et teeb natuke jõudu hoopis juurde. Plaanisin minna mööda 3km rada, et tuleks kokku ca 5 km. Mingi hetk kadusid märgid aga ära ja ma ei mäletanud enam ka, kust täpselt tulin. Tiirutasin radadel edasi-tagasi umbes 2 km kuni ikkagi tuli jälle sõber google maps appi ja juhtis mind tagasi teele. Vajalik abimees mul ikka võõrastel radadel joostes. Kokku tuli 7 km. Pärast tegime mõned venitusharjutused ja mõnus algus päevale sai tehtud. Üldiselt oli väga hea koht, kus joosta. Ülejäänud päeva veetsin Sakus, grillsime ja tegime õuetöid. Kuna mu väike vend Hugo on suur batuudifänn ja ta mõistis üsna pea, et ka mulle meeldib hüpata, pidin temaga seal pool päeva veetma. Õhtul sai veel väiksel istumiselgi käidud, lõpuks lihtsalt silmad vajusid kinni.
Pühapäev: Iseenesest puhkepäev, aga otsustasime sõpradega Nõmme Seiklusparki minna. Mulle oli see kolmas seikluspark ja väga meeldis. Täpselt sobib selline aktiivne puhkus. Kokku läks umbes 3 tundi. Esimesed kolm rada olid lihtsamad ja viimased kaks raskemad. Muidu oleks ehk kiiremini läinud, aga vahepeal pidi mõndasid inimesi ikka puu otsast päästma ka. Raskemad rajad pakkusid natuke väljakutset ka. Pärast käisime Gruusia restoranis Pirosmanis kanasašlõkki sööma ja see oli lihtsalt IMELINE! Kindel koht, kuhu tagasi minna ja ka hind oli üsna mõistlik.

Pühapäev algas ikka tervislike pannkookidega (isegi Siim sõi)

2 kommentaari “Nädala kokkuvõte 14.04-20.04

  1. Hei, su blogist on varasemalt läbi käinud pildid, kus oled (või su sõbrad) kandnud ägedate sporditsitaatidega toppe. Kust on neid võimalik saada? 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s