Uus topp kollektsioonis ja mitte ainult minul

Eelmine nädal olin jube õnnelik, et sain endale uue trennitopi ja veel eriti odavalt – 9 euro eest. Nüüd olen viimase kahe päeva jooksul seda 5 inimesel seljas näinud. Mitte et sel iseenesest väga vahet oleks ja ega trenn tegemata ju ei jää, aga lihtsalt naljakas on, kui järjest tuleb kolm inimest vastu, kellel täpselt sama pluus seljas. Siim ütles ka, et kolmapäeval trennis olles vaatas, et näe Hiie-Liin tuleb…aga ei, hoopis täitsa võõras tšikk. Paari minuti pärast jälle, aga taaskord vale. 😀 Ehk osta veel H&M-st endale riideid ja tulemus on teada. Tegelikult niisama naljatan ja Tartus vast asi nii hull pole ka. Roccas trennis käies on H&M lihtsalt kõrval majas ja paljudel  pärast mõnusat trennitamist ilmselt motivatsioon endale midagi uut lubada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s