Trennid 02.-08.12

Kiire ülevaade eelmise nädala trennidest ka.
Esmaspäev: Tegin enda ringreeningut jõusaalis. Vahetasin 8 kg sangpommid 12 kg vastu, mis on paras väljakutse. Lisaks tavapärasele TRXga ühel jalal väljaaste kükid.
Teisipäev: Jalatrenn jõusaalis. Kükid smithil 4×12 (40kg), jala sirutus taha plokiga 3×12; väljaaste kõnd 4×18 sammu (2×12 kg sangpommid), kükid ühel jalal ette TRXi abil; jõutõmme 3×12 (35 kg); jalapress 4×12 (120 kg); astumine alusele ja jala sirutus taha 3×20; puusatõsted maas (jalgadel 10 kg). Üritan edaspidi keskenduda natuke rohkem tagumiku treenimisele ehk pepu trimmi. Kõhulihased: 3×20 fitballil tõusud, 3×30 5kg palliga külgedele

Kolmapäev: Spiining interval 30 + ringtreening. Ringtreeningus: rullikuga ette minek, lõuatõmbed, suusatamine, TRXga kõht plangust kolmnurga, seljatõmme, kõhulihased palliga külgedele, köiega ringid põlvedel, 12kg sangpommi ette kiikumine, laud 2kg ketas kõhul, küljed fitpallil. Õhtul bodypump vana kava järgi. Raskused enam-vähem samad. Suurendasin: selg 17 kg; õlad 10 kg kang.
Neljapäev: Bodycombat
Reede: Hommikul 7 min soojendus stepperil, Synrgy ringtreening, pärast 10 minutit rattal.
Laupäev: Fitness Explosion: BP; BA; Grit S, Grit P, BC; BB; natuke CXWorks
Pühapäev: puhkus/taastumine
Korralik nädal – kuna laupäeval oli fitness explosion, üritasin teistel päevadel natuke rahulikumalt võtta. Väga hästi välja ei tulnud. 😛 Ülakeha jõutrenn jäi siiski ära. Viimasel ajal olen just märganud, et ülakeha on arenema hakanud – ilmselt annab ringtreening sellele üsna hea koormuse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s