Trennid 4.-10. november

Jälle nädal läbi. Trennide mõttes natuke erinev, sest klassikalises treeninguid grupitreeninguid oli vähem ja rohkem jõusaali ning ringtreeningut, mis mulle aga väga meeldis. Keha polnud puhkust ammu saanud ja sellepärast oli vahepeal üsna suur väsimus sees ning tunde tuli võrreldes eelmise nädalaga vähem. Tähtis on aga ju kvaliteet mitte kvantiteet.
Esmaspäev: Kõikide teiste treenerite ringtreeningus olin käinud ja otsustasin Asko oma ka ära proovida. Ei pidanud pettuma. Tegime partneriga paarisharjutusi vaheldumisi 3 minutit. Kuna keha oli veel pühapäevasest jalatrennist väsinud, siis ka see lisas raskust.
Teisipäev: Ja lõpuks ma ikkagi jõudsin personaaltreeningusse! Plaanis on juba olnud nii pikalt. Valisin treeneriks Egle ja kindlasti ei kahetse, sest tegu on väga motiveeriva, professionaalse ja toreda inimesega. Olen tema trennide aktiivne külastaja juba Fitlife aegadest. Esmalt oli plaan küsida rohkem jõusaali kangide ja asjade kohta, aga kuna Egle tegeleb hetkel süvitsi funktsionaaltreeninguga ja tema Synrgy ringtreeningud on mu lemmikute seas, siis tegi ta mulle korraliku SYN ringtreeningu kava. Esimese korraga võttis täitsa läbi. Sisaldab see palju hajutusi TRXga, lõuatõmbed, köieronimine, triitsepsi kätekõverdused ühel käel jne…igatahes palju uut ja põnevat. Ülakeha saab sealt korraliku koormuse. Trenniga jäin väga rahule, poleks see nii kallis võiks lausa sagedamini sellist asja harrastada. Tore on ju kui keegi parandab vigu ja näitab täpset tehnikat ning mida teha parimate tulemuste saavutamiseks. Tegelikult jäi ikkagi kummitama mõte, et ühte personaaltreeningut oleks veel vaja, et nö klassikalise jõusaali poolt ka rohkem selgemaks saada.
Kolmapäev: Läksin hommikul Egle Interval spinningusse, mis oli vaid 30 minutit, aga JÕHKER. Pulss oli täiesti laes ja jalad pinges. Teine pool oli klassikalise kõht-selg treeningu asemel hoopis synrgy ringtreening. Harjutused olid juba paljud tuttavad. Lõuatõmbed ei tahtnud küll üldse tulla, sest eelmine päev oli kõvasti punnitatud neid.
Neljapäev: Tavaline neljapäev trennide mõttes. Hommikul Egle bodycombat (mis on siiski PARIM) ja õhtul Bodyart, mis hakkab mulle ka üha rohkem meeldima.
Reede:  Hommikul vedasin ennast 8ks ringtreeningusse, kuhu õnnestus ka Kärt meelitada. Harjutused olid sarnased nagu kolmapäeval, aga ka uut ja huvitavat bosuga. Köieronimises tegime Kärdiga teistele silmad ette. Pärast tegin veel enda ringtreeningu kava läbi ning pärast jõusaalis veel säärtele ning jalapress.
Laupäev: PUHKEPÄEV! Juhuu, ma suutsin seda ning kohe palju parema hooga uuele nädalale vastu nüüd!
Pühapäev: Jalatrenn hommikul Roccas: jalasirutus enne, jalakõverdus taha, kükid smithiga, jalapress, pöiatõsted, keha ettekallutus sirgena jalad rööpaspuude all. Natuke kõhtu ja selga pärast.
Planku see nädal väga ei õnnestunud teha. St tegin küll, aga lühemaid intervalle, sest üsna väsinud oli kereosa kõikidest nendest ringtreeningutest. Natuke siiski liikusin ajas edasi ehk hetke tulemus 4:15. Siit edasi läheb mul ikka VÄGA raskeks, sest üldse kohe ei meeldi nii pikalt ühes asendis olla. Aga mis ei tapa, teeb tugevaks!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s